English
   
 
AGENCIJA ZA PREVOĐENJE I
PODUČAVANJE JEZIKA
 
 
 
 
 
Dugogodišnje iskustvo u prevođenju tekstova iz oblasti medicine su nas podstakli da organizujemo kurs za profesionalne prevodioce koji žele da usavrše svoje znanje iz oblasti medicine.
 
 
 
 

Preševska 26, Lion, Beograd

E-mail: lexisdinalexis@gmail.com
Mob.tel:+381 (0) 64 20 27 444

 
 
 
Kursevi stranih jezika za decu
 

Da li želite da Vaša deca uče strani jezik od visokoobrazovanih profesora sa iskustvom koji upotrebljavaju najmoderniju metodologiju, nastavna sredstva i tehnologije?

Naši kursevi za decu i tinejdžere su posebno kreirani u cilju usavršavanja učenja i razvijanja veština u komunikaciji na stranom jeziku.

Kod nas će steći samopuzdanje i konačno progovoriti!

Naši programi kurseva stranih jezika su za decu koja žele da nauče da koriste strani jezik efektivno. Zasnivaju se na komunikativnom pristupu, najboljoj modernoj metodologiji koja je kreirana da učenje i predavanje budu lakši. Vokabular i gramatika se podjednako obrađuju, akcenat je na razumevanju u govoru u različitim društvenim situacijama.

U Lexisu se uči na zabavan i kreativan način. Naše grupe su male, tako da svakom polazniku može da se pokloni više pažnje. U isto vreme, se družimo i sklapamo divna prijateljstva. Svi naši polaznici su kao porodica i imaju svu našu pažnju.

Pored udžbenika koristimo dodatni materijal u cilju podsticanja đaka da koriste jezik. Na našim časovima će imati dovoljno vremena da razgovarajuo različitim temama sa drugarima iz grupe i profesorima.

Časovi se održavaju dva puta nedeljno po 60 minuta u prepodnevnim i popodnevnim terminima u zavisnosti od potražnje.

Kurs traje osam meseci (polovina septembra, oktobar, novembar, decembar, deo januara, polovina februara, mart, april, maj i polovina juna). Pravimo pauze kada su raspusti i praznici, tako da smo usklađeni sa redovnom školom koju deca pohađaju.

Plaćanje je mesečno.
Popust 10% za dvoje dece iz iste porodice.
Popust 15% za tri i četiri člana porodice.

Pored učenja, ističemo prave vrednosti drugarstva i lepo ponašanje!!!

 
 
 
 
 
  design by NormaReclamare