English
   
 
AGENCIJA ZA PREVOĐENJE I
PODUČAVANJE JEZIKA
 
 
 
 
 
Dugogodišnje iskustvo u prevođenju tekstova iz oblasti medicine su nas podstakli da organizujemo kurs za profesionalne prevodioce koji žele da usavrše svoje znanje iz oblasti medicine.
 
 
 
 

Preševska 26, Lion, Beograd

E-mail: lexisdinalexis@gmail.com
Mob.tel:+381 (0) 64 20 27 444

 
 
 
Kursevi stranih jezika za odrasle
 


Da li želite da učite strani jezik od visokoobrazovanih profesora sa iskustvom koji upotrebljavaju najmoderniju metodologiju, nastavna sredstva i tehnologije?

Naši kursevi za odrasle su posebno kreirani u cilju usavršavanja učenja i razvijanja veština u komunikaciji na stranom jeziku.

Ukoliko ne možete da pohađate kurs uvek u istom terminu, za vas posebno kreiramo individualni kurs u vremenu kada vama odgovara.

Kod nas ćete steći samopuzdanje i konačno progovoriti!

Naši programi kurseva stranih jezika su za odrasle koji žele da nauče da koriste strani jezik efektivno.

Zasnivaju se na komunikativnom pristupu, najaboljoj modernoj metodologiji koja je kreirana da učenje i predavanje budu lakši. Vokabular i gramatika se podjednako obrađuju, akcenat je na razumevanju u govoru u različitim društvenim situacijama.

U Lexisu se uči na zabavan i kreativan način. Naše grupe su male, tako da svakom polazniku može da se pokloni više pažnje. U isto vreme, se družimo i sklapamo divna prijateljstva. Svi naši polaznici su kao porodica i imaju svu našu pažnju.

Profesori su iskusni, vole svoj posao i čine osećate srećno i zadovoljno na časovima. Postepeno ćete se osloboditi i progovoriti. Najbitniji su kontinuitet, upornost i stalno ponavljanje. Ukoliko zaista želite da naučite strani jezik pridružite se i uživajte na časovima učeći i družeći se!

Pre početka kursa radi se test za određivanje nivoa znanja nakon kojeg ćete biti smešteni u odgovarajuću grupu. Na ovaj način ćete najbolje iskoristiti svoje vreme provedeno na časovima.

TEST JE BESPLATAN!

Pored udžbenika koristimo dodatni materijal u cilju podsticanja polaznika da koriste jezik. Na našim časovima ćete imati dovoljno vremena da razgovarate o različitim temama sa kolegama iz grupe i profesorima.

Na kraju kursa polaznik polaže završni ispit i ima pravo na sertifikat o završenom kursu određenog nivoa.

Časovi se održavaju dva puta nedeljno po 60 minuta u prepodnevnim i popodnevnim terminima u zavisnosti od potražnje.

OPŠTI KURSEVI ENGLESKOG, NEMAČKOG, FRANCUSKOG, ITALIJANSKOG, ŠPANSKOG –Opšti kursevi jezika ima za cilj usavršavanje komunikacije za studiranje, posao ili svakodnevnu upotrebu putem sve četiri veštine: govora, razumevanja, čitanja i pisanja. Časovi se održavaju 2 puta nedeljno po 60 minuta radnim danima i vikendom u prepodnevnim i popodnevnim terminima u zavisnosti od potražnje.

POSLOVNI ENGLESKI – Kurseviposlovnogengleskogjezikasuzasveonekoji želedanaučedakoristeposlovni engleskijezik. Takođe, se vežbaju sve jezičke veštine, a najviše se podstiče komunikativni pristup. U sklopu programa se obrađuju različite teme koje pomažu da se bez problema snađete na sastanku i bilo kom drugom poslovnom razgovoru.

SPECIJALIZOVANI KURSEVI ENGLESKOG JEZIKA – Na ovom kursu polaznici imaju šansu da ojačaju jezičke veštine da bi dobili posao u struci ili bolje obavljali poslovne aktivnosti na poslu koji imaju. Polaznici ovog kursa uče jezik struke za koju su se odlučili. Kao i na ostalim kursevima vežbaju se sve četiri jezičke veštine, sa akcentom na proširenju vokabulara i komunikativnom pristupu. Nakon kursa polaznici su sposobni da učestvuju u razgovorima o stručnim temama što omogućava lakšu komunikaciju i razumevanje na poslu i povećava se mogućnost napredovanja na poslu.

Kursevi traju osam meseci (polovina septembra, oktobar, novembar, decembar, polovina januara, polovina februara, mart, april, maj i polovina juna). Pravimo pauze kada su raspusti i praznici.

Nivoi: početni,niži srednji, srednji,viši srednji, napredni
Rad u malim grupama, maksimum 7 polaznika.
Plaćanje je mesečno.
Popust od 10% za dva člana porodice.
Popust 15% za tri i četiri člana porodice.
Poseban popust od 20% za studentenaše drage komšije studente iz Studentskog grada.

Ukoliko zaista želite da naučite strani jezik i zauvek rešite gramatičke dileme koje ste imali, usavršite znanje i konačno steknete samopuzdanje da govorite strani jezik, dođite još danas!!

Pored učenja, ističemo prave vrednosti drugarstva i lepo ponašanje!!!

 

 
  design by NormaReclamare