ZATRAŽITE BESPLATNU PROCENU
AGENCIJA ZA PREVOĐENJE LEXIS NIJE U PDV-u

Ukoliko želite da znate okvirnu cenu prevoda pošaljite nam tekst ili dokument. Nakon detaljne procene, javićemo vam se sa okvirnom cenom.

Konačna cena se obračunava na kraju završenog prevoda, moguće su minimalne razlike.

Pri slanju dokumenata na prevođenje navedite sledeće podatke:

  •  jezik na koji se tekst prevodi
  •  da li je potrebna overa sudskog tumača
  •  rok
  •  kontakt podatke 

Ako su vaši dokumenti u štampanom ili digitalnom obliku, a zanima vas cena prevoda, rado ćemo vam poslati besplatnu ponudu procene cene. 

Pozovite nas ili pošaljite skenirani dokument na našu mejl adresu.

PREVODI SA OVEROM SUDSKOG TUMAČA 
od 800 din. do 1500 din.

Cena prevoda se određuje u zavisnosti od jezika na koji se radi prevod, terminologije prevoda, da li je sa overom sudskog prevodioca ili ne, kao i roka.

Prevodi se obračunavaju na osnovu jedne prevodilačke stranice od 1800 karaktera sa razmacima, što čini približno celu stranu A4 formata. Pisani prvodi se obračunavaju prema broju ovih prevodilačkih stanica.

Svakom prevodu se pristupa individualno uzimajući u razmatranje složenost i stručnost teksta, jezičku kombinaciju, količinu i rok.

Na prevode sa većim brojem prevodilačkih strana odobravamo POPUST.

Informacije o ceni i roku ćemo vam dostaviti u najkraćem roku.

Za detaljniju procenu pozovite ili pošaljite upit na mejl.

STROGO POŠTUJEMO DOGOVORENI ROK

PREVODI U KRATKOM ROKU

POPUSTI ZA STALNE KLIJENTE

Agencija za prevođenje Lexis

Saznajte kako je lako doći do prevoda

Sudski tumač za engleski

Sudski tumač je profesionalni prevodilac, ovlašćen od strane suda koji svojim potpisom i pečatom garantuje da je prevod veran originalnom dokumentu. Naši ovlašćeni sudski tumači rade prevode sa overom u najkraćem roku – bez obzira na to da li je reč o ličnim dokumentima, ugovoru ili sličnom tekstu.

Sudski tumač za francuski

Naša agencija brine o zadovoljstvu klijenata, a zadovoljstvo klijenata se ostvaruje samo vrhunskim kvalitetom usluga. Iz tog razloga, radimo sa kvalifikovanim i profesionalnim sudskim tumačima i prevodiocima. Sudski tumači naše agencije su diplomirani filolozi koji su dobri poznavaoci terminologije.

Profesionalni prevodi

Prevodilački tim agencije obezbeđuje prevode sa engleskog, francuskog, albanskog, bugarskog, slovenačkog, hrvatskog i makedonskog jezika. Vrhunski stručnjaci, takođe, prevode tekstove sa jednog stranog jezika na drugi.