KURS ENGLESKOG JEZIKA U VAŠEM POSLOVNOM PROSTORU U TERMINIMA I DANIMA KOJI VAMA ODGOVARAJU

Znanje jezika je postao skoro neophodan preduslov za dobijanje odgovarajućeg ili bolje plaćenog posla tako da je jedan od prioriteta naše agencije podučavanje OPŠTEG i POSLOVNOG ENGLESKOG JEZIKA i to baš U VAŠEM POSLOVNOM PROSTORU.

  •  OPŠTI ENGLESKI JEZIK
  •  POSLOVNI ENGLESKI JEZIK
  •  KURS STRUČNOG ENGLESKOG JEZIKA - za lekare, advokate, ugostitelje

INDIVIDUALNI I GRUPNI KURSEVI

Mi obezbedjujemo profesora, testove i sav potreban materijal za efektivan rad, a vi prostoriju u vašoj kompaniji i naravno đake tj. zaposlene koji su zainteresovani da uče.

BESPLATNO testiranje za određivanje nivoa znanja kako bi polaznici bili smešteni u grupe koje im najviše odgovaraju.

Nastava se održava u terminima po dogovoru dva puta nedeljno.

Čas traje 60 minuta.

Ukupan broj sati se u potpunosti može prilagoditi vašim potrebama i zahtevima.
 

Agencija za prevođenje Lexis

Saznajte kako je lako doći do prevoda

Sudski tumač za engleski

Sudski tumač je profesionalni prevodilac, ovlašćen od strane suda koji svojim potpisom i pečatom garantuje da je prevod veran originalnom dokumentu. Naši ovlašćeni sudski tumači rade prevode sa overom u najkraćem roku – bez obzira na to da li je reč o ličnim dokumentima, ugovoru ili sličnom tekstu.

Sudski tumač za francuski

Naša agencija brine o zadovoljstvu klijenata, a zadovoljstvo klijenata se ostvaruje samo vrhunskim kvalitetom usluga. Iz tog razloga, radimo sa kvalifikovanim i profesionalnim sudskim tumačima i prevodiocima. Sudski tumači naše agencije su diplomirani filolozi koji su dobri poznavaoci terminologije.

Profesionalni prevodi

Prevodilački tim agencije obezbeđuje prevode sa engleskog, francuskog, albanskog, bugarskog, slovenačkog, hrvatskog i makedonskog jezika. Vrhunski stručnjaci, takođe, prevode tekstove sa jednog stranog jezika na drugi.